CAT | ESP | ENG

AbilityPharma capta 3,5 milions d’euros en una ronda de finançament per finalitzar l’assaig Fase 2 oncològic actual i llicenciar ABTL0812 a una farmacèutica internacional

El fàrmac ABTL0812 desenvolupat per la companyia, actualment en fase 2, està mostrant resultats positius en l’assaig clínic en curs a Espanya i França amb pacients de càncer d’endometri o escamós de pulmó. A l’anàlisi interí en càncer d’endometri s’observa una superioritat al tractament actual, amb increments de respostes de fins a un 50%. “Aquests resultats prometedors amb els pacients avaluables – va dir el Dr. Carles Domènech, cofundador, President Executiu i Director Científic de AbilityPharma, mostren una tendència clarament beneficiosa que, de confirmar-se amb els resultats amb tots els pacients, revolucionaria el tractament del càncer d’endometri”.

Per tal de reforçar l’equip executiu de l’empresa s’ha incorporat a la companyia la Sra. Maribel Berges com Directora General, assumint Carles Domènech la presidència executiva i la direcció científica.

Per ampliar la informació, podeu clicar aqui.