Què és el PTV

El Parc

Un centre empresarial de desenvolupament i foment de la tecnologia

El Parc Tecnològic del Vallès és una societat que gestiona l’àrea tecnològica al voltant de Cerdanyola del Vallès. El PTV ofereix serveis per a les empreses que s’hi instal·len i promou la innovació i la recerca tecnològica.
La societat es va constituir l’any 1987 pel CIDEM (Centre d’Innovació i de Desenvolupament Empresarial, actual ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya i pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Les primeres empreses s’hi van instal·lar l’any 1989.
Actualment ofereix espais per a noves empreses o centres de treball, des de sales de coworking a espais industrials, així com a lloguer d’equipaments i sales per a convencions, esdeveniments, reunions i formacions.

images

Objectius

Generar sinèrgies entre empreses i institucions
Proporcionar serveis de qualitat que millorin la competitivitat de les empreses
Fomentar la proximitat de les empreses amb les fonts de coneixement
Impulsar nous projectes empresarials amb contingut tecnològic

El projecte

Desenvolupament en tres eixos

El projecte del PTV és un referent en desenvolupament, integrant tres plans d'acció en un sol projecte global.

El Parc Tecnològic del Vallès s’ha desenvolupat com un gran projecte global al voltant de tres eixos: la promoció empresarial, el coneixement tecnològic i el seu model urbanístic integrat a l’entorn.
El PTV està orientat principalment a empreses i emprenedors que basen la seva activitat en el coneixement tècnic, així com a altres iniciatives públiques i privades que fomentin el desenvolupament tecnològic i la innovació.

images

galeria d’imatges

Sales
PTV
Naus
Treballadors
La Carpa
Recepció
Auditori
Sala espera

Història

Accionistes