Mitelos supera els dos milions d’unitats de la seva franquícia de cura de l’oïda

Mitelos va iniciar el seu camí al mercat a finals de 2016 amb la comercialització del seu primer producte. Poc més de 5 anys després, Mitelos ha assolit unes vendes de 2 milions d’unitats de la seva franquícia de salut auditiva composta per dues solucions òtiques.

Fins ara, els productes de Mitelos per a la cura de l’oïda són Otiblock® per al tractament i la prevenció del cerumen impactat i Otidry-MD® per a la prevenció de l’otitis externa aguda (“oïda de nedador”).

Una característica comuna a tots dos productes és que, abans d’iniciar el seu desenvolupament, Mitelos va estudiar la fisiologia de l’oïda externa i els requisits necessaris per respectar-la. A més, i en col·laboració amb enginyers de la Universitat Politècnica de València que van dissenyar una oïda “artificial” per a Mitelos, ha estudiat la dinàmica de l’esprai en relació amb el conducte auditiu extern.

Els productes de Mitelos estan actualment a disposició de metges, farmacèutics i pacients a 15 països de 5 continents. Amb tota probabilitat, abans de finals de 2022 estaran disponibles a uns 20 països.

Mitelos es una empresa B2B que desenvolupa, registra i llicencia dispositius mèdics i complements dietètics con un enfoc OTX. Per a més informació, visiti www.mitelos.com.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail