Kymos rep el Premi Bioèxit per la seva consolidació i expansió internacional com empresa de serveis científics

CataloniaBio & HealthTech va fer lliurament dimecres 14 d’octubre el Premi Bioèxit 2020 a l’empresa Kymos per la seva consolidació, expansió internacional i paper cabdal en la dinamització del sector de la salut i les ciències de la vida a Catalunya com empresa de serveis científics.

L’acte va tenir lloc durant la Nit de CataloniaBio & HealthTech, que aquest any s’ha retransmès online des de la Colònia Güell i al migdia pel context de la Covid-19. Ha comptat amb la participació de la secretària d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas; el director General de Recerca i Innovació en Salut, Robert Fabregat, i la junta directiva de CataloniaBio & Health Tech, i l’han seguida més de 180 emprenedors, executius i inversors.

Joan Puig de Dou, cofundador i CEO de Kymos, ha valorat el Premi Bioèxit de CataloniaBio & Health Tech com “un reconeixement a la nostra trajectòria i l’aposta constant per la innovació i la internacionalització, que ens ha portat a tenir filials a Itàlia i Alemanya i clients arreu del món. També és un reconeixement a totes les CRO, que representem un pes important tant quantitatiu com qualitatiu en l’ecosistema de salut del país”.

Kymos és una organització de recerca per contracte (CRO en anglès) que ha crescut paral·lelament a l’ecosistema de la salut i les ciències de la vida català. Fundada el 2001 per un grup de científics amb experiència en farmacèutiques, actualment té 150 treballadors entre la seu al Parc Tecnològic del Vallès i les filials a Itàlia i Alemanya i preveu facturar 13 milions d’euros.

CataloniaBio & Health Tech és l’associació formada per més de 160 empreses i agents del coneixement capdavanters en R+D+I al sector de la salut i les ciències de la vida a Catalunya. La seva missió és ajudar el teixit empresarial a generar noves solucions que millorin la salut de les persones, així com posicionar Catalunya (juntament amb ACCIÓ, Biocat i altres agents) en un dels principals hubs en salut a tot el món.

Ampliar informació

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail