Call us: 935 820 200

AbilityPharma obté 5 milions d’euros del Programa Pilot Horizon Europe EIC Accelerator per realitzar un assaig clínic fase 2b amb ABTL0812 en pacients amb càncer de pàncrees avançat

Ability Pharmaceuticals SL, instal·lada al Parc Tecnològic del Vallès, ha obtingut 5 milions d’euros del Programa Pilot Horizon Europe, European Innovation Council (EIC) Accelerator. La subvenció finançarà un assaig clínic de fase 2b en pacients avançats de càncer de pàncrees per investigar el seu fàrmac ABTL0812 en combinació amb la quimioteràpia estàndard.

Els objectius d’AbilityPharma per a aquest projecte són realitzar un assaig clínic de fase 2 multicèntric, doble cec i controlat amb placebo en càncer de pàncrees per investigar ABTL0812 en combinació amb FOLFIRINOX. L’estudi inclourà centres líders a Espanya, França, Israel i altres països europeus. Líders d’opinió de primera línia en la recerca clínica del càncer de pàncrees a Barcelona, a França, a Israel i als EUA han recolzat el projecte i lideraran l’assaig clínic als seus territoris.

Per ampliar la informació, cliqueu aquí.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail