CAT | ESP | ENG

Descobreix el restaurant del Parc Tecnològic!

Descobreix el restaurant del Parc Tecnològic!

Fa poc més d’un any que el Parc Tecnològic del Vallès, S.A. va apostar per una renovació del servei de restauració existent fins aleshores, cedint la concessió a una nova empresa, menu&menu. Avui ens congratulem per l’opció escollida, atesa la seva funcionalitat, capacitat, servei i qualitat.

El restaurant menu&menu es renova per dins i per fora! Des d’ara, el restaurant ofereix nous serveis. L’establiment, a més del menú casolà diari, amplia la seva carta de migdia. Entre aquesta ampliació, destaquen amb noves opcions: healthy bowls, wraps, amanides completes i carns al grill. A més, si és el primer cop que vas al restaurant menu&menu, et conviden al café.

En un moment en el qual se li dóna cada cop més importància a una alimentació saludable, menu&menu no es volia quedar fora. Plats pensats per menjar-los al restaurant, o bé, si t’és més còmode, a l’oficina. També i si et decantes per una opció clàssica, pots gaudir del menú amb dos plats, pa, beguda i postres.

Si estàs buscant lloc on fer un menjar d’empresa, grup o qualsevol celebració, el restaurant té un menjador privat. Aquest menjador el pots reservar prèviament. Si contactes amb el restaurant bé per mail, bé per telèfon, et podran donar tota la informació que tenen sobre els seus menús especials per a grups, i si vols, podràs concretar les reserves.

Finalment, a menu&menu compten amb experiència per organitzar esdeveniments pels quals disposen de productes de primera qualitat perfectes per a coffee breaks, aperitius o menjars d’empresa.

Més informació, reserva del menjador privat i serveis menu&events a:

Mòbil: 683 607 802

Email: restaurantptv@menumenu.cat

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail