CAT | ESP | ENG

Acord entre els laboratoris Faes Farma i Mitelos per a comercialitzar OtiFaes Borisec® a Espanya

Faes Farma i Mitelos posaran a disposició de mèdics i pacients una alterativa terapèutica per a prevenir l’otitis externa

L’spray òtic OtiFaes Borisec® ajuda a prevenir l’otitis externa aguda, més coneguda com a “oïda de nedador”. Aquesta patologia consisteix en una infecció, normalment d’origen bacterià, de la pell del conducte auditiu extern.

Els components d’OtiFaes Borisec® faciliten l’assecat de l’excès d’humitat, permeten recuperar el pH fisiològic i protegeixen la pell del conducte autidiu extern, tot amb l’objectiu de prevenir la infecció.

Faes Farma, fundada al 1933, és una companyia farmacèutica espanyola amb una àmplia trajectòria internacional que investiga, fabrica i comercialitza productes farmacèutics i matèries primeres, exportant a més de 60 països.

Mitelos és una empresa espanyola privada i independent, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, que desenvolupa, registra, fabrica i llicència productes sanitaris i complements dietètics, amb presència a més de 10 països de 4 continents.